Data og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Som et led I GDPR lovgivningen med effekt fra 25.Maj 2018, er vores website opdateret med alle de fornødne værktøjer. Du kan til enhver tid se, hvilke data vi gemmer angående din person.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du f.eks kontakter os eller deltager i konkurrencer.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt tlf nr i forbindelse med køb.

Vi gemmer oplysninger om dit køb i 5år, som er i henhold til loven om at bevare regnskabs oplysninger i den nævnte periode. Disse data indeholder kun navn, adresse, mail og telefonnummer. Yderligere oplysninger gemmes ikke.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Tredie parter

Vi benytter herudover tredie parter, så som youtube som reklame platform af vores produkter.

Vi integrerer vores videoer på YouTube-platformen af Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Databeskyttelses erklæring: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-Out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Coach@helletrevino.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Helle Nielsen Trevino
Twisselwisch 55
22419 Hamburg
Tyskland
Email: coach@helletrevino.com